fbpx

Despre noi

DEspre noi


OMTRO este Membru RIG al IFOMPT

FORMATORI si ORGANIZATORI

LOGO OMTRO

ORGANIZATORI: OMTRO și KineticPlus

Centru de Recuperare Medicala, din Brașov  
Experienta de peste 13 ani in domeniul fizioterapiei. 
Cursul de Terapie Manuala OMTRO este rezultatul dorinței noastre de a avea o calificare recunoascută pe plan mondial și în Romania


Homtd - Omtro

FORMATORI: Hellenic-OMT.Diploma

Este instituția educațională înfințată în Grecia, în vederea unei planificări și realizări moderne a programelor de specializare post-universitare în Terapia Manuală

Programul educațional Η-OMT-D este în conformitate cu standardele de evaluare educațională și internaționale stabilite de cea mai mare instituție internațională care reprezintă Terapia Manuală (Federația Internațională a Fizioterapeuților Ortopedici Manipulativi – IFOMPT)

Formatorii Hellenic OMT-Diploma, vin acum si în România, sub umbreala Programului educațional OMTRO


​FORMATORI si ORGANIZATORI

LOGO OMTRO

DESPRE Hellenic-OMT​-Diploma

Hellenic-OMT-Diploma este instituția educațională înfințată în vederea unei planificări și realizări moderne a programelor de specializare post-universitare în Terapia Manuală. Programul educațional Η-OMT-D cuprinde chintesența științifică a diverselor școli de Terapie Manuală, metode de predare și modele clinice conceptuale de intervenții fizio-terapeutice. Acest program se adresează tuturor fizioterapeuților care doresc să își îmbunătățeascăși să își optimizeze aptitudinile clinice. Acesta este rezultatul unei analize și prelucrări minuțioase a sistemelor educaționale din universități din Australia și Marea Britanie precum și a programelor educaționale din Germania și alte țări europene, în domeniul Terapiei Manuale.

FORMATORI acredidați, din Grecia:

OMTRO - Kostas Sakellariou

Kostas Sakellariou

Master of Science - MS at Medical School Athens

Formator Clinic Senior OMT, cu experiență vastă în predarea terapiei manuale, în prezent este în curs de absolvire a cursurilor pentru Diploma de Master la Școala Medicală din Atena în Fiziologie Moleculară și Aplicată.

Interesele sale clinice sunt reprezentate de știința durerii, prescrierea exercițiilor și raționamentul clinic. Este probabil cel mai renumit terapeut manual din Grecia.

Alexandros Sideris

Diploma de Master în Fiziologie Molecularăși Aplicată

Fomator Clinic OMT, Acupuncturist Medical Certificat, în prezent își finalizează cursurile pentru Diploma de Master în Fiziologie Moleculară și Aplicată, în cadrul Școlii Medicale din Atena.  

Fiind interesat în principal de neuroștiință, știința și tratarea durerii, Alexandros Sideris este în general purtătorul de cuvânt al grupului, ocupându-se de toate relațiile publice ale grupului.

Omtro -  Alexandros Sideris
OMTRO - Ingrid A. Gedikoglou

Ingrid A. Gedikoglou

PT (Bsc), MSc (manips), DO cand.

În cei doisprezece ani de experiență, Ingrid s-a specializat la un nivel înalt în domeniul fizioterapiei neuromusculoscheletale

Ea lucrează într-un cadru biopsihosocial, bazat pe dovezi și dezvoltă în mod continuu abilitățile sale prin participarea activă la ateliere de lucru și conferințe, fiind la curent cu cele mai recente cercetări și tendințe în fizioterapie și reabilitare.

Este foarte implicată în procesul de predare și cercetare, în calitate de lector senior la nivel universitar și postuniversitar. În timpul liber, studiază, de asemenea, pentru a deveni oteopat.

Yiannis Sotiralis

PT, MSc,OMPT,Cert.MDT ,OMT Clinical instructor

Formator Clinic OMT, Clinician Acreditat în Diagnoza și Terapia Mecanică (Specialist în metoda McKenzie), în prezent este în curs de finalizare a studiilor pentru Diploma de Master la Atena în Fiziologie Molecularăși Aplicată, în cadrul Școlii Medicale din Atena.

Abilitatea sa unică de a răsfoi literatura online  i-a adus faima în furnizarea oricărui articol relevant pentru un anumit subiect. Subiectele preferate sunt neuroștiința, știința durerii și patologia coloanei vertebrale

Yiannis Sotiralis - Omtro
Stefanos Karanasios - OMTRO

Stefanos Karanasios

Formator Clinic Senior OMT, cu experiență vastă în predarea terapiei manuale, în prezent este în curs de absolvire a cursurilor pentru Diploma de Master la Școala Medicală din Atena în Fiziologie Molecularăși Aplicată.

Interesele sale clinice sunt reprezentate de știința durerii, prescrierea exercițiilor și raționamentul clinic. Este probabil cel mai renumit terapeut manual din Grecia.

Andrei Gheorghiu

OMT Clinical instructor

Reprezentantul Romaniei in cadrul IFOMPT, Andrei este licentiat in Kinetoterapie din 2005 iar evolutia lui in cariera l-a adus catre abordarea pacientului cu afectiuni neuro-musculo-scheletale.

El este fondatorul Centrului de recuperare medicala Kinetic Plus din Brasov si managerul proiectului OMTRO. Experienta didactica a dezvoltat-o in paralel cu cea clinica, fiind acreditat ca formator din anul 2006. Din 2015 este evaluator extern al programelor educationale, iar incepand cu 2017 este formator in sistem sanitar, acreditat de ministerul Sanatatii din Romania.

Bogdan Goga

OMT Clinical instructor

Kinetoterapeut licențiat din 2011, formator din 2014 și formator acreditat de către Ministerul Sănătății în “metode și tehnici de terapie fizicală” din 2017 , asistent universitar în cadrul facultății de Kinetorapie din 2017, fondator al centrul de recuperare medicală „Terapie pentru Mișcare” din București.

Experiența clinică și-a dezvoltat-o în special în Institutul Clinic Fundeni din București în perioada 2012 – 2018, activând pe secția de Neurologie și pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Bursier Erasmus la Universitatea Sophia Antipolis din Nissa Franța în perioada pregătirii universitare, a urmat numeroase cursuri de perfecționare atât în țară și în străinătate precum diploma post universitară în Limfologie la universitatea de medicină din Montpellier - Franța.

Luminița Gheorghiu

OMT psiholog licențiat

Luminita Gheorghiu este psiholog licentiat cu drept de libera practica, atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe specialitatile: consiliere psihologica, psihoterapie experientiala si psihologie clinica; in prezent in fomare in psihoterapie adleriana. A absolvit facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea psihologie-pedagogie in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, cu diploma de master in Gestionarea si Dezvoltarea Resursei Umane. A participat la cursuri de specializare in formarea adultului in cadrul Universitatii Nanterre X Paris, Franta, fiind acreditata ca formator si evaluator de furnizori si programe de formare.

Cu o experienta clinica de 11 ani in domeniul consilierii psihologice si psihoterapiei, Luminita isi desfasoara activitatea profesionala atat in cabinetul privat cat si in cadrul unui ONG dedicat sprijinului persoanelor cu dizabilitati fizice, participand anual la proiecte interantionale pentru diversitate functionala. Din 2013 preda cursuri de comunicare si elemente de psihologie in cadrul calificarii profesionale de technician maseur, fiind acreditata de trustul vocational international VTCT ca evaluator vocational.


SUNĂ INTERESANT?

Durează 20 de secunde să completezi formularul de contact, te sunăm noi pentru orice nelămuriri 

DETALII C​​​​ONTACT

Adresa: Str. Carpatilor nr.44 Brasov
Telefoane: 0725 500 287 / 0368 464613
Email: contact@omtro.ro

FORMULAR CONTACT

INSCRIE-TE LA  NEWSLETTER